Prienų „Labas GAS“ komandoje birštonietis, Birštono sporto centro auklėtinis – Dominykas Jurgelionis.

Prienų Labas GAS komanda paskelbė, kad aukščiausios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovoms registruoja 18-metį birštonietį Dominyką Jurgelionį.

2013-taisiais m. pas trenerį Aurimą Liuizą pradėjęs lankyti krepšinio treniruotes Dominykas Jurgelionis nuo mažens buvo Birštono komandos lyderis ir savo atkaklaus darbo dėka buvo pastebėtas Prienų komandos dublerių, kuri rungtyniauja regionų krepšinio lygoje (RKL). Ten, Dominykas žaidė nuo 2018-2019m. sezono ir po trijų metų praleistų komandoje gavo šansą prisijungti prie pagrindinės Prienų ekipos. Nuo šiol birštonietis pagal dvigubos licencijos taisyklę, galės rungtyniauti ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ir Prienų dublerių komandoje, Regioninės krepšinio lygos (RKL) A diviziono čempionate.

Dominykas nepamiršta ir savo gimtojo miesto komandos bei treniruočių metu dalinasi įgauta patartimi su savo komandos draugais su kuriais yra įtrauktas į Birštono sporto centro komandos sudėtį, kuri ruošiasi dalyvauti Marijampolės krepšinio mėgėjų lygos čempionate (MKML).

Scroll to Top